ReadingHva jeg kan gjøre for deg

Reading er en kommunikasjon på sjelsplan, og der jeg blir en slags «oversetter» av det du trenger å vite akkurat nå. I bunn og grunn er det altså en kommunikasjon fra deg selv (eller i noen tilfeller fra guddommelige energier) til deg selv via meg. Jeg vil hjelpe deg med å forstå deg selv på et dypere plan, rense og frigjøre negativ energi og støtte deg i den veksten du ønsker deg. Du kan be om at jeg ser på et bestemt tema, det kan være relasjoner og partnerskap, negative mønstre som gjentar seg i livet ditt, opplevelser fra dette eller tidligere liv som påvirker deg nå, eller hvor du står i livet i forhold til jobb, familie, penger eller lignende. Det er meget mulig at du vil oppleve en større klarhet eller forståelse etter readingen, men det er også mulig at du ikke gjør det, i hvert fall ikke med det samme. Har du ikke et spesielt tema du lurer på så er det fint å bare ha tillit til at det som kommer opp uoppfordret er det du trenger å vite akkurat nå. Du kan uansett stille spørsmål underveis eller bare lytte til det som kommer.

Hvordan foregår det rent praktisk

Vi sitter vis-a-vis hverandre, og du blir bedt om å si navnet ditt og jeg setter så en tone for å finne den riktige frekvensen. Jeg vil helst vite minst mulig om deg på forhånd, om du vil si noe underveis står du fritt til det, men det er ikke nødvendig. Du sitter med åpne øyne under hele readingen, og skal ellers bare slappe av og lytte! De fleste opplever readingen som positiv, tankevekkende og inspirerende. Noen ganger kan man få en følelse av å se ting klarere, andre ganger som om en bør man har bært på blir løftet av skuldrene, det kommer helt an på hvert enkelt tilfelle. Det er heller ikke uvanlig at den som leses kan begynne å gråte, le, at det rumler voldsomt i magen eller andre fysiske reaksjoner, og ofte uten at det er noen påviselig årsak. Alt som blir sagt eller kommer opp på annen måte er selvsagt strengt konfidensielt.

Hvordan er dette mulig

Jeg kan ikke forklare nøyaktig hva som skjer, og alle forklaringer har elementer av tro. Det jeg kan si med sikkerhet er at informasjonen ikke kommer fra meg, men via meg. Slik jeg ser det har vi en sjel som ikke er bundet til kropp, tid og sted. Med litt hjelp og øvelse er det mulig å opprette en kontakt mellom sjelen og kroppen, og det er det jeg gjør i readinger.

Hva jeg IKKE kan gjøre for deg

Jeg kan ikke spå om fremtiden eller gi deg konkrete råd i valg du står ovenfor. Jeg er ikke terapeut og reading er heller ikke en form for terapi, selv om det er elementer av forløsning i den prosessen. Jeg kan heller ikke gjøre deg frisk gjennom readingprosessen, og jeg kan absolutt ikke erstatte behandlere i det ordinære helsevesenet.

Minireading

Har du ikke anledning til å ta en full time er en minireading en god erstatning. Det foregår omtrent på samme måte som ovenfor, og det er fullt mulig å gjøre det på telefon eller via Skype.

Reading av dyr

I prinsippet kan man ha readinger med dyr på akkurat samme måte som mennesker, men jeg har dessverre ikke mulighet for å ta imot dyr for øyeblikket.

Husrens

En husrens er som navnet tilsier en rensing av et hus eller sted for eventuelle energier som kommer i konflikt med husets beboere. Jeg bruker både reading og healingverktøy i denne prosessen. For øyeblikket har jeg dessverre ikke mulighet for å utføre husrens.


Se mer info om priser og bestilling av time

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Tretten enkle måter å heale seg selv på

En avslutning er en ny begynnelse

Stikkontakt